Acas─â Monden/Lifestyle Hidroterapia intalneste fototerapia

Hidroterapia intalneste fototerapia

805
DISTRIBUIȚI

Majoritatea specialistilor considera primavara cel mai propice anotimp pentru instalarea diverselor afectiuni, printre care si migrenele, oboseala cronica sau depresia.
Apei  – ca element natural esential – i-au fost mereu recunoscute calitatile curative excelente in toate domeniile; acesta este motivul pentru care ea sta la baza hidroterapiei, ce functioneaza prin intermediul celor doua efecte principale ale apei asupra organismului: excitatia termica si cea mecanica. Atat designul, cat si functiile de care dispun, produsele din seria Raindance Rainmaker de la Hansgrohe, aduse in tara de importatorul de produse sanitare Senso Ambiente, au drept centru de interes indeplinirea acestor doua functii pentru o stare de bine desavarsita,  o experienta aparte de imbaiere si, nu in ultimul rand, ameliorarea starii de sanatate a utilizatorilor.
Datorita dimensiunilor impresionante, precum si a sistemului de imprastiere a jetului de apa, acesta creeaza senzatia de « picaturi de ploaie », asigurand astfel stimularea mecanica a tesuturilor printr-un masaj placut si benefic; impreuna cu cea termica, aceasta stimulare faciliteaza irigarea cu sange a tenului si a intregului corp, contribuind si la disparitia durerilor de cap cauzate de stres si oboseala.
Printre caracteristicile acestui dus se numara si un corp de iluminare ce nu este vizibil ochiului liber, dar creeaza impresia ca lumina produsa nu are o sursa anume. Acest atribut special face ca experienta de dus sa devina fototerapie in adevaratul sens al cuvantului. Un rasfat ce vindeca depresia sezoniera si stimuleaza procesele regenerative prin imbunatatirea microcirculatiei, posibilitatea de a face terapie in propriul camin nu face altceva decat sa transforme timpul petrecut la dus intr-un timp de relaxare si intr-o experienta vindecatoare.
Asa cum sustin designerii si producatorii sai, dusul cu Raindance Rainmaker AIR nu mai este doar o activitate de rutina si o experienta de infrumusetare corporala, ci si una de curatare trupeasca si sufleteasca.
Cand hidroterapia intalneste fototerapia si punerea in practica se face prin tehnologie de inalta clasa, rezultatul nu poate fi decat o stare de bine ce tinde spre perfectiune.      
 

Comentarii

comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCravata ecumenic─â
Articolul urm─âtorStart pentru IT Congress 2010