Acasă Eveniment Hoţii au “călcat” deja Târgul de Crăciun

Hoţii au “călcat” deja Târgul de Crăciun

472
DISTRIBUIȚI
O patrulă de poliţie comunitară a reţinut, în noaptea de duminică spre luni, în Piaţa Victoriei, trei tineri care încercau să fure produse de la Târgul de Crăciun. În jurul orei 3.00, cei trei au fost surprinşi ieşind dintr-o căsuţă de lemn cu două sacoşe. Hoţii încercau să sustragă produse semipreparate din carne.

 “Persoanele au fost reţinute, iar în urma legitimării s-a stabilit că se numesc: B. Ivan de 24 de ani, cu domiciliul în comuna Checea, jud. Timiş,  P.Gyuszi, de 17 ani, cu domiciliul în Timişoara şi V.Tiberiu de 16 ani, cu domiciliu în Lugoj, judeţ Timiş.Persoanele suspecte împreună cu bunurile găsite asupra acestora au fost predate Secţiei 1 de Poliţie a Municipiului Timişoara pentru continuarea cercetărilor”, spune Nicoleta Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara.
Zona ultracentrală este recunoscută pentru că este frecventată, mai ales în perioadele aglomerate, de hoţi de toate tipurile, în special de cei de buzunare. Prin urmare, când vizitaţi Târgul de Crăciun, fiţi foarte atenţi la buzunare şi poşete!
 
 
 

Comentarii

comentarii