Acasă Eveniment UPDATE: Hoţul care a furat seiful magazinului Jysk din Timişoara a fost...

UPDATE: Hoţul care a furat seiful magazinului Jysk din Timişoara a fost prins

767
DISTRIBUIȚI

VIDEO

Principalul suspect în cazul jafului comis noaptea trecută la magazinul Jysk din Calea Şagului din Timişoara a fost reţinut de oamenii legii.
Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul care a dat spargerea este un angajat al magazinului şi se pare că el a fost identificat după ce poliţiştii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta hypermarketului. Hoţul are 22 de ani şi este din Timişoara Imediat el a intrat în audirei la Secţia 3 Poliţie.
Hoţii din Timişoara nu mai au frică. Valul de spargeri din ultimul timp s-a extins de la bănci la magazine. În noaptea de miercuri spre joi hoţii, au dat lovitura la magazinul Jysk situat în incinta supermarketului Real din Calea Şagului din Timişoara. După cei au forţat un geam, hoţii au reuşit să fugă cu un seif în care se aflau 4.000 de lei.

Poliţiştii au fost chemaţi, joi dimineaţa, la magazinul Jysk situat în Calea Şagului din Timişoara după ce primii angajaţi care au ajuns la lucru au observat că seiful lipseşte. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că hoţul sau hoţii au intrat în magazin printr-un geam lateral, pe care l-au forţat. Apoi au luat seiful şi l-au dus chiar la intrarea magazinului, unde au încercat să îl taie cu un flex şi au montat chiar şi un prelungitor pentru a alimenta flexul cu curentf. Din cauză că nu au reuşit operţiunea de tăiere, au decis să ia cu totul seiful. Din primele investigaţii reuzultă că în acesta se aflau 4.000 de lei, încasările magazinului după ora 20. Deşi magazinul este dotat cu camere de supraveghere, iar paza întregului complex este asigurată de o firmă de pază. hoţii au acţionat neauziţi şi nevăzuţi de nimeni.


 

Comentarii

comentarii