Acasă Eveniment „Homeopatia, medicina mileniului III”, la Timişoara şi Buziaş

„Homeopatia, medicina mileniului III”, la Timişoara şi Buziaş

511
DISTRIBUIȚI

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi poate fi urmărit online accesând site-ul www.primariatm.ro, miercuri, 4 mai, de la ora 17.00. Asociaţia Medicală de Homeopatie organizează în perioada 5 – 8 mai, în Centrul Internaţional de Conferinţe al Complexului Hotelier Parc din staţiunea Buziaş, a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale „Homeopatia, medicina mileniului III – Ştiinţă şi artă”. La eveniment participă dr. Jorgos Kavouras, directorul de Studii al International Academy of Classical Homeopathy (Alonissos – Grecia), profesor de homeopatie clasică în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii „Friedrich Alexander” (Erlanngen – Germania).

Deschiderea conferinţei va avea loc în data de 4 mai, ora 17.00, la Primăria Municipiului Timişoara, cu prelegerea „Nivele de sănătate – importanţa lor în medicină şi particular în medicina homeopată”, susţinută de dr. Jorgos Kavouras, urmată de intervenţia prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, Director al Institutul de Cercetări Alimentare Research & Development. Evenimentul poate fi urmărit online accesând site-ul www.primariatm.ro.

„În faţa suferinţei de care avem parte în acest mileniu, într-o societate hipertehnicizată, participanţii la conferinţă se vor familiariza cu o metodă de homeopatie clasică verificată de 200 de ani, prezentată într-un mod simplu, profund şi extrem de logic”, a declarat dr. Lugojan – Ghenciu, preşedintele Asociaţiei Medicale de Homeopatie Timişoara.

În România, homeopatia este o competenţă medicală recunoscută de Ministerul Sănătăţii din anul 1980. Aproximativ 3.000 de medici au titlu de homeopaţi şi au ca pacienţi între opt şi zece la sută din români, care apelează regulat la astfel de tratamente, potrivit estimărilor producătorilor de medicamente homeopate.

Comentarii

comentarii