Acasă Politica Horia Cristian, deputat PNL de Timiş, îi răspunde lui Băsescu: “Sunt un...

Horia Cristian, deputat PNL de Timiş, îi răspunde lui Băsescu: “Sunt un ticălos îngrijorat!”

241
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL de Timiş Horia Cristian a postat un articol percutant pe blogul său – http://horia-cristian.blogspot.com/. Titlul articolului e simplu – “Sunt un ticălos îngrijorat!”. Cel care se descrie ca “deputat PNL, CHIRURG POLITRAUMĂ, TIMIŞOREAN”, critică actualul guvern şi din punctul de vedere al pensiilor. “Chiar dacă nu am promis în campanie – campanii creşteri de pensii, m-am bucurat alături de mama mea de creşterea pensiei ei. Eu fac parte din cei care cred că pensia nu e o pomană a unui guvern ci un drept câştigat prin cotizare la fondul de pensii. Da sunt un ticălos. Cel care ieri ne eticheta drept ticăloşi este acela care a inventat pensia socială minimă. Care costa bugetul de pensii 0,85 miliarde euro pe an. Şi ce dacă? veţi spune… Tot el a inventat venitul minim garantat. Şi ce dacă? Şi tot el ne invita să plecăm din ţară. Şi ce dacă?”, scrie Horia Cristian pe blogul său.

“Sunt îngrijorat pentru că "făuritorului de ticăloşi" şi acestui guvern nu i-a mai rămas decât să dea vina pe greaua moştenire”

“De fapt "făuritorul de ticăloşi" ne spune ca e bine să nu muncim, că primim bani gratis de la guvern. Să stăm în şomaj că s-a prelungit cu încă 3 luni. Să lucrăm la negru sau în străinătate, că ne aşteaptă o pensie socială la bătrâneţe chiar dacă nu cotizăm. De aia trăim într-o ţară în care trăiesc 20 milioane de oameni şi muncesc 4 milioane. OK, din ăştia 10 milioane sunt pensionari sau copii. Dar restul de 10 milioane ar trebui să muncească. Adică 60% din ei nu muncesc. De asta sunt un ticălos îngrijorat. Sunt îngrijorat pentru că "făuritorului de ticăloşi" şi acestui guvern nu i-a mai rămas decât să dea vina pe greaua moştenire”, scrie deputatul PNL de Timiş în postarea de pe blogul său. Preşedintele României Traian Băsescu a declarat în 7 septembrie la Domneşti că sistemul de pensii duce lipsă de bani, iar stiuaţia pensiilor este dramatică. "Exact ticăloşii care au cumpărat voturi păcălindu-i pe pensionari că le pot dubla pensiiile acum ţipă. Şi dintre oamenii politici, şi din presă”, a declarat preşedintele României.

Comentarii

comentarii