Acasă Economic HORNBACH pregăteşte surprize pentru copii în perioada Sărbătorilor de Iarnă

HORNBACH pregăteşte surprize pentru copii în perioada Sărbătorilor de Iarnă

231
DISTRIBUIȚI

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, continuă tradiţia din ultimii ani şi, pentru al optulea sezon, organizează acţiuni speciale în perioada Sărbătorilor de Iarnă.
„An de an ne dorim să fim aproape de clienţii noştri şi să aducem spiritul Sărbătorilor de Iarnă mai aproape de aceştia. Tocmai din acest motiv, organizăm Târgul de Crăciun, deschis chiar din luna octombrie, şi amenajăm magazinul cu decoraţiuni specifice. În plus, pentru cei mici organizăm diverse acţiuni speciale dedicate Sărbătorilor”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.
Astfel, potrivit afirmaţiilor sale, în data de 5 decembrie, clienţii care vor trece pragul celor 6 magazine Hornbach din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Sibiu vor putea oferi copiilor un moment special, deoarece Moş Nicolae va fi prezent în fiecare dintre locaţii. Astfel, în intervalul 10:00 – 16:00, cei mici vor putea sta de vorbă cu Moşul şi se vor putea bucura de darurile oferite de acesta.
Surprizele pe care Hornbach le pregăteşte nu se opresc aici. În data de 12 decembrie, în fiecare magazin al retailer-ului vor fi organizate ateliere speciale pentru copii.
Timp de 7 ore, în intervalul 10.00 – 17.00, se vor organiza ateliere de câte o oră, într-o zonă special amenajată din cadrul târgului de Crăciun, unde cei mici vor învăţa de la coordonatori cum să realizeze obiecte decorative pentru înfrumusețarea casei. Împreună, vor picta ghivece din ceramică folosind vopsele acrilice și vor realiza oameni de zăpadă, Moși Crăciuni, steluțe, brăduți, fulgi de nea, reni, îngeri și alte simboluri specifice Crăciunului. Toţi copiii vor primi pașapoarte de meșteri pricepuți și îşi pot lua proiectul acasă, care poate fi un cadou pentru părinți.
De asemenea, pentru ca toți copiii, indiferent de vârstă, să fie introduși în atmosfera de sărbătoare, organizatorii vor pune la dispoziție și o serie de planșe cu peisaje de iarnă, pe care cei mici își vor putea demonstra creativitatea.
„Întreaga echipă Hornbach ştie însă că, pentru un copil, nimic nu se compară cu o întâlnire cu Moş Crăciun. Astfel, în 19 decembrie, acesta este prezent în toate magazinele noastre”, a mai spus Mugurel Horia-Rusu.
Reprezentantul companiei a subliniat că Moş Crăciun va fi prezent în cele 6 magazine în intervalul orar 10.00 -16.00. În tot acest timp, copiii prezenţi vor putea să îi spună ce listă de cadouri îşi doresc, vor primi daruri şi vor recita poezii sau vor cânta colinde.
Pentru mai multe detalii referitoare la programul activităților, părinții sunt invitați să acceseze site-ul www.hornbach.ro.

Comentarii

comentarii