Acasă Eveniment Hoţ din Caraș, prins într-un mall din Timişoara, după ce a intrat...

Hoţ din Caraș, prins într-un mall din Timişoara, după ce a intrat într-un magazin purtând pantofii furați cu o zi înainte

DISTRIBUIȚI

Scene desprinse parcă dintr-un film de comedie s-au derulat într-un magazin de haine din Shopping City Timișoara din Timişoara. Un tânăr de 19 ani din Caraş-Severin care furase de acolo, cu o zi înainte, o pereche de pantofi sport s-a întors la locul faptei purtând acele încălţări, a doua zi după ispravă.

Potrivit poliţiştilor, tânărul este din Caraş-Severin şi ar locui în Giroc fără forme legale. La finalul săptămânii trecute, el a intrat într-un magazin de haine dintr-un centru comercial şi după ce a probat şi dezactivat alarma pantofilor a plecat cu ei fără a-i plăti, scrie aradon.ro.

Întreaga lui ispravă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar angajaţii firmei de pază le-au vizionat ulterior. Sâmbătă, la nici 24 de ore de la furt, tânărul s-a întors în magazin purtând în picioare pantofii sport furaţi.

Paznicii magazinului l-au recunoscut şi au anunţat imediat poliţia. Tânărul de 19 ani a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri. Individul s-a ales cu dosar penal pentru furt, iar poliţiştii fac acum cercetări pentru a vedea dacă a mai comis și alte fapte.

„Astăzi, 10.09.2022, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri, 9.09.2022, un bărbat ar fi sustras o pereche de adidași, în valoare de 230 de lei, dintr-un centru comercial situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, în cursul acestei zile acesta revenind în magazinul respectiv. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, tânărul de 19 ani, fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri”,  au transmis poliţiştii într-un comunicat.

Comentarii

comentarii