Acasă Eveniment Hoţi de biciclete trimişi în judecată

Hoţi de biciclete trimişi în judecată

455
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului ALISABETEI TIBERIU-ION cercetat sub aspectul săvârşirii în stare de recidivă a trei infracţiuni de furt calificat.

La data de 01 iunie 2017, în jurul orelor 18.00, prin folosirea de chei mincinoase,

inculpatul ar fi sustras bicicleta marca MTB, aparţinând persoanei vătămate T.L., ce se afla asigurată prin legare cu cablu, în rastelul special amenajat în faţa centrului comercial Shopping City, din Timişoara, cauzând astfel un prejudiciu în patrimoniul persoanei vătămate estimat la suma de 450 lei.

De asemenea, la  data de 07 iunie 2017, în jurul orelor 18.30, prin folosirea de chei mincinoase, inculpatul ar fi sustras bicicleta marca Mongoose aparţinând persoanei vătămate C.L., ce se afla asigurata prin legare cu cablu, în rastelul special amenajat în fata centrului comercial Shopping City, cauzând astfel un prejudiciu în patrimoniul persoanei vătămate estimat la suma de 500 de lei.

Totodată, la data de 08 iunie 2017, în jurul orelor 18.30, prin aceeaşi metodă, inculpatul ar fi sustras bicicleta marca Fischer, aparţinând persoanei vătămate V.R.L., care se afla asigurată în acelaşi loc, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 500 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a mai dispus trimiterea în judecată a inculpatului TOTH GRAŢIAN-CRISTIAN-MORENO cercetat sub aspectul săvârşii infracţiunii de furt calificat şi a inculpatului STANCIU SAMIR cercetat sub aspectul săvârşirii în stare de recidivă a infracţiunii de complicitate la furt calificat.

În 06 iulie 2017, pe timp de zi, inculpatul TOTH GRAŢIAN, ajutat de coinculpatul STANCIU SAMIR, ar fi sustras o bicicletă marca Mifa, aparţinând persoanei vătămate Ş.N., bicicleta aflată în casa scării imobilului nr. 12 de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Timişoara, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 1.300 de lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Toate cele patru biciclete au fost recuperate şi restituite persoanelor vătămate, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Comentarii

comentarii