Acasă Eveniment Hoții au furat 38.000 de lei din seiful unei firme de curierat...

Hoții au furat 38.000 de lei din seiful unei firme de curierat din Timiş

DISTRIBUIȚI

Un seif cu bani a fost golit din sediul unei firme de curierat din județul Timiș. Hoții ar fi acționat la pont și au dat lovitura noaptea trecută la sediul din Remetea Mare, lângă Timișoara. Prejudiciul anunțat inițial ar fi fost de 100.000 de lei, însă verificările efectuate până în prezent au scos la iveală că suma sustrasă este de 38.000 de lei.

Alarma s-a dat în această dimineață, în jur de ora 4.30, când primii angajați au ajuns la sediul firmei de curierat situată în comuna Remetea Mare, lângă Timisoara. Mai mulți criminaliști dar și ofiteri de la judiciar au mers imediat la fata locului.

Din primele verificări se pare că hoții au intrat prin gardul ce delimitează sediul firmei și au forțat o ușă metalică de la intrarea în zona administrativă. Apoi au căutat seiful într-o încăpere. Au acționat la pont, cel mai probabil, pentru că au deschis seiful cu o cheie lăsată într-un sertar.

În verificările efectuate până în prezent, a reieșit că prejudiciul cauzat este de 38.000 de lei.

Criminaliștii au făcut mai multe fotografii și au ridicat amprente. De asemenea au luat înregistrările de pe camerele video din zona. Una dintre camere este îndreptată exact spre ușa pe care au intrat hoții. Se va verifica în același timp daca există un sistem de alarma și mai ales dacă acesta este funcțional.

Deocamdata, nu se știe numarul celor care au dat atacul, dar anchetatorii cred că spargerea a fost dată la pont. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat.

”Azi-dimineață,în jurul orei 04:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că din incinta unei societăți comerciale din Remetea Mare, care prestează servicii de curierat, a fost sustrasă o sumă de bani din seiful unității, de către persoane necunoscute.

Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș, care efectuează verificări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit”, a transmis I.P.J Timiș.

Comentarii

comentarii