Acasă Eveniment Hoții au legat un bancomat de la Dedeman de un BMW X6

Hoții au legat un bancomat de la Dedeman de un BMW X6

29441
DISTRIBUIȚI

În această noapte, la magazinul Dedeman din Arad a avut loc o tentativă de furt, hoții punând ochii pe bancomatul de la intrarea în magazin.

Mai exact, din informațiile pe care le deținem, patru sau cinci persoane au venit în parcare cu un autoturism BMW, modelul X6, și au încercat să smulgă bancomatul din locul în care se afla, legându-l de mașină cu niște chingi. „Operațiunea” nu a ieșit conform planului însă, întrucât hoții nu au reușit să ia bancomatul de sute de kilograme, astfel că au fost nevoiți să fugă de la fața locului.

La ora actuală, IPJ Arad face cercetări pentru a-i identifica pe bărbați. Normal că vor fi verificate și imaginile captate de camerele de supraveghere ale magazinului.

 „În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru.

În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior.

Autorii au abandonat activitatea infracțională, fiind surprinși de un angajat.

Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.”

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii