Acasă Eveniment Hoțul care a intrat peste un copil în apartament a fost prins

Hoțul care a intrat peste un copil în apartament a fost prins

825
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au reținut un bărbat pentru 24 de ore. Acesta a fost identificat în urma analizei urmelor papilare.

În data de 28 august, un bărbat de 31 de ani din Arad a intrat pe fereastra de la bucătărie, lăsată deschisă, într-un apartament dintr-un bloc. În acel moment acasă se afla o fetiță de 10 ani. Bărbatul a speriat copilul și i-a cerut să-i spună unde se află lucrurile de valoare din apartament. El a furat 350 de lei, a răvășit sub ochii copilului întreaga casă, după care a plecat. În urma analizei amprentelor găsite la fața locului de criminaliști, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și ulterior depistat în municipiul Arad de către  polițiștii de investigații criminale ai Secției 1 Vlaicu. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. „Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat agent principal de poliție, Claudia Iuga.

Bărbatul de 31 de ani, reținut de polițiști pentru furt calificat a fost prezentat, azi, magistraților Jud. Arad cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii