Acasă Clubbing Hrana sănătoasă, fără chimicale, obţinută direct de la ţăranii din Timiş creşte...

Hrana sănătoasă, fără chimicale, obţinută direct de la ţăranii din Timiş creşte interesul timişorenilor

DISTRIBUIȚI

La Ceainăria Librăriei Cărtureşti, de pe strada Mercy, Timişoara, a avut loc, la sfârşitul săptămânii, o nouă întâlnire între micii producători agricoli din Timiş, adepţi ai agriculturii naturale, fără chimicale, şi timişorenii dornici de o hrană sănătoasă.

Au participat persoanele interesate să îşi asigure o sursă sigură pentru hrană, sub forma unui coş săptămânal, cu o mare diversitate de legume cultivate natural în grădinile ţărăneşti din Timiş, la care se pot adăuga o gamă largă de produse din gospodăriile de proximitate.
Coşurile de legume netratate chimic pot fi completate cu produse lactate, ouă, carne, până la miere, fructe, gemuri şi murături, toate obţinute cu respectarea unor principii de agricultură naturală. În 2014, aceste parteneriate se vor dezvolta şi majoritatea şi-au crescut capacitatea de asociere, astfel că noi familii de timişoreni se pot înscrie într-un parteneriat direct şi solidar cu un mic producător agricol, fie pentru coşul de legume, fie pentru produse complementare.

Comentarii

comentarii