Acasă Economic Huf își extinde centrul de dezvoltare din România

Huf își extinde centrul de dezvoltare din România

920
DISTRIBUIȚI

Huf Group, furnizor leader la nivel global în domeniul sistemelor de închidere și acces pentru industria de automotive, își extinde centrul de dezvoltare din România. Astfel, compania a decis să își relocheze centrul de dezvoltare din România în proiectul ISHO, noul hub urban din apropierea centrului Timișoarei. După semnarea contractului de leasing cu dezvoltatorul proiectului, Mulberry Development, biroul cu o suprafață de 2000 mp va fi pregătit pentru a satisface nevoile specifice ale Huf Romania. Noile spații de birouri, vor fi finalizate până la finalul anului 2019.

“Cu excelenta sa bază de talente de dezvoltatori software și ingineri, Timișoara oferă condițiile ideale pentru a crea centrul de dezvoltare european al companiei Huf. Concentrându-ne portofoliul de produse în domeniul mecatronicii și al electronicii, domenii în care ne dezvoltăm continuu, avem nevoie de personal suplimentar înalt calificat pentru echipa noastră de dezvoltare din România. Am ales ISHO pentru amplasarea birourilor noastre, deoarece oferă cele mai potrivite condiții pentru a crea un mediu de lucru inspirațional și ne poate asigura nevoile de creștere pentru viitor”, declară Tom Graf, CEO Huf Group. “Sunt mulțumit în mod special pentru că echipa noastră se poate muta foarte repede în noua clădire. În prezent, dezvoltăm unități de control electronic pentru sisteme de intrare pasive, uși culisante, senzori de capacitate, senzori de lovire și detectarea mișcării. Pe viitor, plănuim să ne extindem activitățile pentru a oferii servicii complete clienților noștri”, adaugă Bogdan Illiescu, Head of Product Development/ Software al Business Unit Mechatronic Solutions.

 “În plus față de amplul nostru pachet de beneficia, oferim membrilor echipei noastre proiecte cu adevărat provocatoare. Experiența noastră arată că șansa de a lucra în condiții de responsabilitate deplină în cadrul unor proiecte pentru clienți precum Audi, BMW, Ford, GM, PSA este un argument decisive pentru tinerii ingineri talentați care ni se alătură. Bineînțeles, spațiile de birouri ISHO care sunt complet echipate și au mult stil contează în atragerea acestor talente”, explică Bogdan Illiescu. 

 “Ne bucurăm să găzduim birourile Huf Romania în proiectul ISHO, care oferă angajaților companiei un mediu de lucru atractiv cu facilități și servicii excelente,” subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului ISHO. “Suntem mândri că Huf a ales proiectul nostru pentru a pune bazele unui centru de dezvoltare de top care va sprijini strategia companiei și va contribui la poziția de leader a acesteia ca furnizor de sisteme auto de acces și autorizare orientate spre viitor”. Huf Romania se potrivește perfect în universul corporațiilor din Timișoara și contribuie la reputația orașului ca centru european de top în inginerie și dezvoltare de software pentru industria automotive. În 2021, când este planificată finalizarea celor trei faze de dezvoltare a proiectului, ISHO va deveni un hub major în oraș cuprinzând apartamente moderne, 50,000 de metri pătrați de nouă generație, 2,000 de locuri de parcare și o serie de facilități care vor include un hotel international, restaurant, cafenele, zonă pietonală, magazine, bănci, centru medical și alte servicii.

Comentarii

comentarii