Acasă Actualitate I Love Failure 2024 – Education, cea mai mare conferință despre eșec...

I Love Failure 2024 – Education, cea mai mare conferință despre eșec ajunge la Timișoara

DISTRIBUIȚI

I Love Failure 2024 – Education, cea mai mare conferință despre eșec din lume, vine pentru prima dată la Timișoara pentru a oferi o extra doză de inspirație și motivație pentru toți cei care experimentează teama de eșec.

Pe 29 mai, Opera Națională din Timișoara va găzdui această conferință dedicată eșecului, unde fiecare provocare a vieții va deveni un punct de plecare către curaj.

Într-o lume obsedată de standarde nerealiste, I Love Failure 2024 – Education își propune să schimbe perspectiva asupra eșecului, mindsetul din spatele inițiativei fiind că viața este mai mult decât perfecțiunea falsă servită de societatea modernă. Eșecul este o parte inevitabilă a vieții, dar poate fi transformat într-o experiență de învățare care să ajute la dezvoltarea personală și profesională a fiecărei persoane.

Evenimentul va aduce în fața publicului poveștile unor speakeri cunoscuți precum Virgil Ianțu, Maia Morgenstern, Mirela Retegan și mulți alții, care vor dezvălui publicului latura lor vulnerabilă, pentru a-i încuraja pe oameni să privească fiecare greșeală dintr-o perspectivă diferită, mai optimistă. Este o ocazie unică de a face networking cu antreprenori, lideri de afaceri și profesioniști care povestesc despre drumul lor către succes.

„Ce facem cu frica paralizantă de eșec?” este prima întrebare care apare în minte atunci când vrem să încercăm ceva nou și să ne depășim limitele. Răspunsul e simplu: o confruntăm și o transformăm într-o sursă de învățare și creștere. În cadrul conferinței vei descoperi o serie de metode care te vor face să îmbrățișezi frica.

„Conferința de anul trecut de la Opera Națională din București a fost punctul culminant. 2 zile pline și 1000 de persoane care și-au deschis sufletul și s-au lăsat purtați de povești despre eșec pentru a se regăsi și pentru a realiza că vulnerabilitatea ne face autentici și implicit mai puternici. Asta m-a făcut să aduc și în Timișoara conceptul I Love Failure pentru că e momentul să schimbăm modul în care ne poziționăm în fața eșecului. E ceva absolut normal, ce se poate întâmpla oricui, oricând, indiferent că facem sau nu facem ceva. Chiar și acel play it safe e de multe ori un eșec în sine, dar până la urmă ce se poate întâmpla atât de grav dacă o dai în bară? Cu asta mi-aș dori să rămână toți timișorenii după eveniment”, susține Luminița Tolea, Project Manager I Love Failure Timișoara.

BRD Groupe Societe Generale este partener oficial al acestui proiect și se alătură misiunii de a schimba modul în care este privit eșecul, demonstrând încă o dată că susține inițiativele care conduc la creșterea și prosperitatea societății.

700 de participanți, 300 de companii și peste 20 de speakeri vor fi prezenți în cadrul evenimentului și promit să aducă cu ei o parte din experiențele în care au realizat că e în regulă să cazi, dar este necesar să te ridici pentru a înțelege cu adevărat că totul face parte din procesul de învățare.

I Love Failure este o inițiativă începută în România în 2018, dedicată reducerii fricii de eșec în lume prin evenimente unice în care speakerii susțin scurte discursuri puternice despre propriile lor eșecuri și lecții învățate. Speakerii sunt de obicei persoane cu performanțe remarcabile și povești uluitoare, de la antreprenori și investitori, până la artiști, sportivi și influenceri.

Comentarii

comentarii