Acasă Actualitate Ibis din Timișoara, cel mai popular hotel de 3 stele din România

Ibis din Timișoara, cel mai popular hotel de 3 stele din România

DISTRIBUIȚI

La cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România, Top Hotel Conference 2024, Ibis Timișoara City Center a fost desemnat “Cel mai Popular Hotel de 3 Stele din România“, distincție obținută în cadrul galei Top Hotel Awards 2024 de la JW Marriott Hotel din București.

Acest premiu vine după ce în 2023, datorită susținerii comunității timișorene și a participării la proiectele de promovare a Timișoarei în cadrul programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, Clubul Presei de Turism din România – FIJET a premiat la rândul său, Ibis Timișoara City Center, în cadrul ceremoniei de acordare a trofeului “Mărul de Aur” către orașul Timișoara.

“Premiul Cel mai Popular Hotel de 3 Stele din România, din cadrul Top Hotel Awards 2024, reprezintă pentru Ibis Timișoara City Center o recunoaștere a poziției de lider în ospitalitatea timișeană și nu numai, serviciile și facilitățile de înaltă clasă, oferite oaspeților noștri, fiind apreciate și răsplătite prin recunoașterea și recenziile pozitive primite de-a lungul timpului și, în final, concretizate prin acest trofeu care ne onorează și ne obligă să devenim și mai buni în ceea ce știm să facem: să oferim experiențe unice”, a declarat Gabriel Holznagel, managerul general Ibis Timișoara.

Ibis Timișoara City Center a fost inaugurat în martie 2021, investiția ridicându-se la 10 milioane de euro. De la deschidere, hotelul a fost gazda a peste 150.000 de persoane.

Ibis Timișoara City Center, situat la o distanță de șapte minunte de mers pe jos de centrul orașului, pe bulevardul Circumvalațiunii 8-10 A, oferă 200 de camere moderne de 3 stele, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spaţioase şi paturi extrem de confortabile.

Designul Ibis Square este flexibil, modular şi modern. Lobby-ul este un hub social, ce oferă restaurant, spaţiu de divertisment, relaxare, coworking şi întâlniri. Această zonă a devenit deja faimoasă printre timișoreni, datorită evenimentelor artistice și culturale organizate cu diferite ocazii.

Campionatul European de Fotbal pe un ecran mare

Printre evenimente viitoare vor fi Timisoara Music Awards Preopening Parties, cu sesiuni de DJ în 5 și 6 iunie 2024, Flight Preopenin Party, sesiune DJ în Bus-ul Flight, parcat în fața Ibis Timișoara, pe 14 iunie 2024 și Euro 2024 – meciurile de la competiția fotbalistică vor putea fi vizionate pe un ecran de proiecție de mari dimensiuni, în zona înverzită de lângă hotel, unde consacratele Bere Timișoreana și Caii de la Letea Winery se vor ocupa de hidratare, iar Ibis Timișoara de preparatele culinare specific atmosfere de fotbal.

Ziua Independenței SUA – party cu muzică country și preparate barbeque, specific continentului nord-american, va avea loc pe 4 iulie 2024. Ziua Internațională a Ciocolatei, cu surprize dulci pentru copii și oaspeții fideli, va avea loc pe 7iulie 2024.

Ibis Timișoara City Center oferă un spaţiu generos şi flexibil dedicate evenimentelor. Dispune de șase săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 150 de participanţi sau pentru cocktailuri private.

Ibis Timișoara City Center dispune de un SPA unic în domeniul hotelier, acesta punând la dispoziția clienților două bazine de floating, jacuzzi, saună cu infraroșu și serviciu de masaj oriental.

Despre Bega Group

Hotelul Ibis din Timișoara este deținut de grupul de firme BEGA este un holding din România, al cărui acționari sunt Marius și Emil Cristescu. Grupul de firme BEGA desfășoară investiții în domeniile foraj petrolier, construcții de mașini, minerale industriale, imobiliare și în industria hotelieră și de turism.

Grupul deține, printre altele, Hotel Timișoara, unul dintre hotelurile emblematice din zona de vest a țării, cu dotări și condiții de cazare de excepție și cu o capacitate de 200 de camere.

Grupul de firme BEGA deține și parcul tematic Arsenal Park din Orăștie, cu activități specifice de recreere, divertisment și sport.

Comentarii

comentarii