Acasă Actualitate Ţiganii (încă) fac legea în centrul Timişoarei

Ţiganii (încă) fac legea în centrul Timişoarei

339
DISTRIBUIȚI

În plină criză, ţiganii din Timişoara îşi demolează gardurile pentru a-şi face intrări pentru autovehiculele de sute de mii de euro. Caz nemaivăzut chiar în spatele Prefecturii Timiş, dar şi pe strada CD Loga
Vişinel şi-a tras gard nou, pe strada C.D. Loga din Timişoara
Unul dintre cei mai influenţi ţigani din Timişoara, Vişinel, face ce vrea pe strada C.D. Loga din Timişoara. Săptămâna trecută, acesta şi-a dat jos gardul impunător din faţa casei şi şi-a făcut altul nou. Cine mai ştie dacă avea sau nu autorizaţie, asta puţin mai contează, pentru că, oricum, clanurile de romi din Timişoara sunt doldora de bani şi nu le pasă de legile acestei ţări. Ce să mai întrebi un ţigan dacă are autorizaţie de construcţie, când fostul prefect de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, era să fie linşat de ţiganii din Timişoara? Aşa că noi, ziariştii, ne mai încumetăm, din când în când, să vă mai prezentăm unele trăsnăi pe care le mai fac ţiganii de la noi din oraş.

Un ţigan şi-a spart gardul, pentru a putea intra cu maşina în curte

Ţiganii din Timişoara întrec orice limită a bunului-simţ. Zilele acestea, la una dintre vilele impunătoare de pe strada Filipescu, un ţigan lucrează de zor. El s-a gândit că ar fi bine să îşi spargă o bucată din gardul pe care îl are, pentru a face loc bolizilor de sute de mii de euro. În urmă cu aproximativ doi ani, la aceeaşi adresă, chiar în toiul nopţii, romii de aici dădeau nişte chefuri de îi înfiorau pe toţi vecinii din zonă. Cu toate acestea, nimeni nu a avut curajul să le strice cheful ţiganilor de pe strada Filipescu.

Acestea sunt doar două cazuri de nesimţire din partea rromilor. E vorba de ţiganii care cred că sunt stăpânii acestui oraş, însă, cu siguranţă, exemplele ar putea continua.

Comentarii

comentarii