Acasă Eveniment Imagini cu unul dintre cei implicați în atacul terorist din centrul Vienei....

Imagini cu unul dintre cei implicați în atacul terorist din centrul Vienei. Aleargă pe străzi cu arma în mână și strigă ”Allahu Akbar” – Video

1587
DISTRIBUIȚI

Unul dintre atacatorii din Viena, care au deschis focul în apropierea unei sinagogi din centrul orașului, rănind mai multe persoane, a fost filmat în timp ce aleargă pe străzi și trage la întâmplare cu arma, strigând Allah Akbar.

Mai multe persoane au fost ucise sau rănite în centrul Vienei, pe fondul unor schimburi de focuri, a anunțat poliția pe Twitter luni, mass-media locală raportând că o sinagogă a fost atacată.

Un ofițer de poliție se numără printre persoanele rănite grav în atacul descris drept terorist efectuat de mai mulți suspecți lângă o sinagogă din Viena.

Agenția de presă austriacă a citat Ministerul de Interne al țării care a anunțat că un atacator a fost ucis și un altul ar putea fi fugit.

Mai multe persoane au murit şi altele au fost rănite, luni seara, într-un atac terorist care a avut loc în centrul oraşului Viena, informează presa locală. 

UPDATE – Un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie din Viena, a declarat, pentru agenţie de presă APA, că mai multe persoane au murit în urma atacului.

 Nu putem încă spune care este numărul victimelor, încă evaluăm situaţia”, a declarat Daniel Melcher, potrivit postului de televiziune ORF.

Ministrul austriac de Interne a confirmat, pentru postul de televiziune ORF, că este vorba despre un atac terorist, la care au participat mai multe persoane.

“Au fost trase focuri de armă în centrul oraşului – sunt persoane rănite – staţi departe de locurile publice şi de transportul public”, a anunţat poliţia pe Twitter.

Publicaţia Kronen Zeitung a relatat că atacul a avut loc pe o stradă unde se află cea mai importantă sinagogă din Viena.

Kronen Zeitung şi o altă publicaţie au scris că au fost trase focuri de armă într-o piaţă din apropiere, Schwedenplatz..

Redactorul şef al ziarului Falter a afirmat că o persoană a fost ucisă, citându-l pe ministrul de Interne, care nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

Comentarii

comentarii