Acasă Eveniment Imagini dramatice cu momentul descarcerării unui șofer care a intrat cu mașina...

Imagini dramatice cu momentul descarcerării unui șofer care a intrat cu mașina sub un TIR pe autostrada A1

540
DISTRIBUIȚI

Imagini dramatice surprinse, în această după-amiază, pe autostrada A1, după ce un șofer de 31 de ani s-a înfipt cu mașina spatele unui TIR. Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Ilia, județul Hunedoara.

Intervenție dificilă a echipajelor de prim-ajutor, în urma unui teribil accident produs pe autostrada A1, la kilometrul 377, pe sensul Ilia – Deva.

Un tânăr de 31 de ani a rămas încarcerat într-o autoutilitară care s-a izbit violent de partea din spate a unui TIR. Impactul a fost teribil, iar imaginile de la fața locului arată dimensiunea dezastrului. Practic, toată partea din față a mașinii a fost distrusă și doar o minune a făcut ca șoferul să scape cu viață. El a fost descarcerat de pompieri, i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind ulterior trasportat cu ambulanţa la UPU Deva.

“Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare şi prim ajutor au găsit pe autostrada A1, pe sensul Ilia – Deva, la km 377, un bărbat rănit încarcerat într-o autoutilitară care s-a izbit puternic de partea din spate a unui autotren. Echipele de intervenţie au acordat îngrijiri medicale şi au stabilizat şoferul autoutilitarei, în vârstă de 31 de ani, în timp ce se desfăşurau şi manevrele de descarcerare. Tânărul a fost extras din autovehicul în condiţii de siguranţă şi transportat cu ambulanţa la UPU Deva.În operaţiuni au fost implicaţi 6 subofiţeri ai Sectiei Ilia cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă tip B2. Circulaţie pe A1, pe sensul Ilia – Sebeș a fost pentru scurt timp întreruptă până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a măsurătorilor la locul accidentului”.

Comentarii

comentarii