Acasă Actualitate Imagini emoționante! Un tată polițist din vestul țării, ținut de pandemie departe...

Imagini emoționante! Un tată polițist din vestul țării, ținut de pandemie departe de cei trei copiii ai săi, s-a întors acasă de 1 iunie

1064
DISTRIBUIȚI

De 1 iunie, trei copii din Hunedoara au primit, probabil, cel mai frumos cadou din viaţa lor. Tata a venit acasă după o lună în care nu l-au văzut nici măcar un minut. Omul e polițist și în perioada de stare de urgență a preferat să nu-și vadă copiii ca să nu-i îmbolnăvească. Florin Boloşin are 20 de ani în Poliție, dar simte că asta a fost cea mai grea perioadă. Copiii i-au alungat însă toată tristețea despărțirii când i-au spus că, pentru ei, este supereroul lor de acasă.

Iosif Boloșin, fiul comisarului de poliție: Dragă tati, să știi că te iubesc și de aceea ți-am scris câteva rânduri.

E mijloc de aprilie. Iosif e acasă, la bunici, într-un sat din Hunedoara. Nu și-a mai văzut tatăl de o lună.

Tata, comisarul șef de poliție Florin Boloşin, e zilnic în misiuni de patrulare și supraveghere a orașului. Din motive de siguranță, a decis ca toți cei trei copii ai săi să fie cât mai departe de el, o vreme.

Iosif, cel mai mic, a înțeles că cineva trebuie să se lupte și cu virusul ăsta încăpățânat și periculos. Dar ce sa facă, dacă dorul e tot mai mare? Azi ar fi trebuit să fie petrecere mare, e ziua lui tata.

Iosif Boloșin, fiul comisarului de poliție: Dragă tati, ești eroul meu, pentru că am înțeles de ce nu ne-am putut vedea așa de mult timp. Serviciul tău de polițist e mai important în aceste momente și să știi că am avut mari emoții când vedeam la televizor cum oamenii răi atacau polițiștii și abia așteptam să îți aud vocea să știu că ești bine. La mulți ani, tati!

Abia acum a înțeles Iosif că eroii din cărțile de poveste sunt adevărați. Iar el are unul acasă, doar pentru el.

Florin Boloșin este polițist în Deva de aproape 20 de ani. Un polițist atipic – foarte credincios și mare iubitor de copii. Doi dintre cei trei copii ai săi sunt înfiați. Și nu a ezitat să înceapă demersurile și pentru al treilea – un bebeluș abandonat de mama sa la un tomberon și salvat de către polițiști.

Iosif Boloșin, fiul comisarului de poliție: Să știi că te iubesc și abia aștept să fim din nou împreună.

Împreună n-au reuşit să fie decât după vreo două luni. Comisarul șef de poliție Florin Boloșin mai avea de făcut o misiune importantă. Ultima. Abia pe urmă s-a întors acasă şi le-a dat copiilor cea mai frumoasă veste, de ziua lor.

Oficial, începând cu 1 iunie a ieşit la pensie. De acum, e doar al lor, tată cu normă întreagă. Vor avea de recuperat multe, şi poveşti nespuse seara, înainte de culcare, şi jocuri de fotbal, şi vacanţe împreună.

Lecţia învăţată în pandemie a fost grea şi pentru părinţi, şi pentru copii. Dar acum, la final de misiune, oamenii mari se bucură că totul s-a terminat cu bine, iar cei mici, că vor avea eroul lor mult mai mult timp acasă.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii