Acasă Economic Îmbunătăţirea competenţelor profesionale ale locuitorilor comunei Şiria

Îmbunătăţirea competenţelor profesionale ale locuitorilor comunei Şiria

DISTRIBUIȚI

Proiectul POCU/827/5.2/138834 cu titlul “Cresterea calităţii vieţii prin implemantarea unor măsuri integrate, în comuna Şiria”, aflat în implementare, se bucură de un real succes în cadrul locuitorilor comunei Şiria.

Proiectul este implementat de Fundaţia Româno-Germană Vladimirescu, în parteneriat cu comuna Şiria şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, proiectul are ca obiectiv sprijinirea cetăţenilor comuniei Şiria, prin dezvoltarea de competenţe profesionale pe piaţa muncii, contribuind astfel la scăderea riscului de sărăcie şi excluziune socială.

“În cadrul proiectului au fost finalizate până în prezent două cursuri de bucătar, la care au participat 28 persoane şi un curs de lucrător comercial, la care au participat 14 persoane. În urma participării la aceste cursuri au fost îmbunătăţite competenţele pe piaţa muncii.

 În prezent se află în desfăşurare un curs de lucrător comercial, la care participă 14 persoane, urmând ca până la finalizarea proiectului, 42 de persoane să urmeze un curs care prezintă interes pentru locuitorii comunei Şiria.

 De asemenea, în cadrul proiectului au fost desfăşurate activităţi de informare şi consiliere în cariera, care au contribuit la dezvoltarea individuală a persoanelor eligibile în cadrul proiectului”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

 

Comentarii

comentarii