Acasă Economic „Imobiliarele sunt bune” – campanie pentru responsabilizarea profesioniștilor și a experților imobiliari...

„Imobiliarele sunt bune” – campanie pentru responsabilizarea profesioniștilor și a experților imobiliari din România

DISTRIBUIȚI

Ilias Papageorgiadis, reputatul consilier imobiliar și promotor oficial al campaniei, “imobiliarele sunt bune”, va lansa luni, 17 mai, la Timişoara, campania „Imobiliarele sunt bune”. Proiectul „Imobiliarele sunt bune” îşi propune să unească întregul sector imobiliar din România şi să ofere industriei un set de valori şi standarde comune. 

La eveniemntul de lansare lui Ilias Papageorgiadis i se va alătura Adrian Erimescu, General Manager al www.imobiliare.ro, principalul portal de imobiliare din România cu sediul la Timişoara. Adrian Erimescu este, totodată, şi iniţiatorul Clubului Profesioniştilor în Imobiliare – prima platformă de educare şi networking în piaţa imobiliară din România. “Clubul a fost creat din dorinţa de a lucra într-o piaţă imobiliară profesionistă. De aceea, dorim să ne cunoaştem unii pe alţii, în vederea unei mai bune colaborări în afaceri. Credem că la baza semnării unui contract sau a unui parteneriat stă contactul uman direct şi încrederea dată de acesta nu poate fi înlocuită de nici un discount sau beneficiu material propus. În al doilea rând, ne dorim să găsim împreună soluţii. Ştim cu toţii cât de afectată a fost piaţa imobiliară în contextul crizei, dar credem că este timpul pentru o nouă abordare. Prin întâlnirile Clubului Profesioniştilor în Imobiliare ne dorim să ridicăm probleme, să dezbatem, să dăm exemple şi să găsim împreună soluţii, într-un nou mod de a face afaceri în piaţa imobiliară: prin colaborare”, susţine Adrian Erimescu. Campania „Imobiliarele sunt bune” urmăreşte responsabilizarea profesioniștilor și a experților imobiliari din România, pentru crearea unui mediu de afaceri corect, onest şi transparent (în prezent, nu există un punct de referință sau standarde comune pentru piața imobiliară autohtonă, acest lucru afectându-ne pe toți), fiind susţinută de jucători importanţi ai pieţei imobiliare. „Mă consider unul dintre profesioniștii implicați în sectorul imobiliar din România. Am valori morale și respect de sine. Vreau să reușesc prin muncă susținută. Poate că sunt străin, însă trăiesc în România și cred, cu tărie, în viitorul acestei țări. Sprijin "Imobiliarele sunt bune" şi vreau să fac parte din „majoritatea profesioniștilor” pe care România îi are. Noi suntem parte din viitorul acestei ţări,” spune Ilias Papageorgiadis.

Participanţii campaniei vor putea accesa www.imobiliarelesuntbune.ro (pentru limba română) sau www.realestateisgood.ro (pentru limba engleză), să parcurgă declaraţia propusă de Ilias Papageorgiadis, să voteze DA pentru setul de valori exprimate de către acesta, să posteze propuneri sau soluții concrete, topice de discuții sau comentarii.
L.P.

Comentarii

comentarii