Acasă Economic Imprimantă 3D de 250.000 de euro, cumpărată de o întreprindere din Timișoara...

Imprimantă 3D de 250.000 de euro, cumpărată de o întreprindere din Timișoara prin fonduri europene

1226
DISTRIBUIȚI

Întreprinderea Nutechnologies a achiziționat, printr-un contract de finanțare Regio-POR semnat în 2017, o imprimantă 3D de ultimă generație care ar urma să consolideze poziția pe piață a societății. În cadrul proiectului în care a fost achiziționată imprimanta 3D, o mașină de spălat piese de plastic și o instalație LED, au fost create și trei noi locuri de muncă.

Nutechnologies se ocupă cu imprimarea 3D a pieselor din plastic, metal și nu numai, comercializarea către alte societăți și distribuția imprimantelor 3D și altor instrumente de prelucrare a maselor plastice și metalice. Deși 95% din produse sunt livrate clienților români, firma are parteneri chiar și în U.E. și S.U.A.

Imprimanta nou-achiziționată ajută compania la printarea obiectelor care pot ajunge și la dimensiunea de 950 milimetri sau la printarea simultană a mai multora, când este vorba de piese cu dimensiuni reduse. Față de piesele obținute în mod clasic, prin frizare, decupare sau alte procedee, printarea 3D este mai economică, cu mai puțin material pierdut și, de multe ori, chiar mai rapidă, a spus, din partea Nutechnologies, Ovidiu Crivac.

Comentarii

comentarii