Acasă Actualitate “Împușcați-i, pur și simplu, tembelilor, și se va reveni la normal!”. Sorin...

“Împușcați-i, pur și simplu, tembelilor, și se va reveni la normal!”. Sorin Gheorghișan, fost judecător la Timișoara, îndeamnă polițiștii să folosească armele impotriva persoanelor violente

2516
DISTRIBUIȚI

Sorin Gheorghisan, fost judecator la Judecatoria Timisoara, actualmente avocat in Baroul Caras-Severin, incita politistii sa foloseasca armele din dotare pentru a readuce ordinea publica si siguranta pe strazile Romaniei.

Fostul magistrat, unul dintre judecatorii banateni recunoscuti pentru duritatea sentintelor, majoritatea condamnarilor fiind orientate spre maximum legal, critica lipsa de fermitate a oamenilor legii, care s-au retras din fata multimii infiebantate, la Hunedoara, sau au fost raniti, la Sacele.

“Politia romana, revino-ti! Voi sunteti sublimi, dar lipsiti cu desavarsire, pe bune. Ce dracu’ de interventii sunt alea ca cele de la Sacele si aiurea? Voi sunteti de fapt, bone, baby sitters, calugari, agenti de binefacere, sau ce naiba? Oameni buni, ce cautati in aparatul de putere, menit sa asigure normalitatea, securitatea sociala, cand sunteti total ineficienti?! Pentru ce naiba aveti amaratele alea de pistoale? Vai de voi! Nu va mai functioneaza nimic?! Impuscati-i, pur si simplu, tembelilor si se va reveni la normal!”, este mesajul pe care fostul judecator l-a postat pe Facebook, dupa incidentele violente de la Sacele, unde doi politisti locali au fost loviti cu lopetile in cap, fiind raniti grav.

Sursa: impactpress.ro

Comentarii

comentarii