Acasă Actualitate În 2 iunie se reiau probele practice pentru permisul de conducere, în...

În 2 iunie se reiau probele practice pentru permisul de conducere, în Timiș

572
DISTRIBUIȚI
examen 89653500

Comisarul șef Leiba Dinu, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, anunță că, începând din data de 2 iunie se vor relua examinările pentru proba practică de obținere a permisului de conducere.

În prima etapă, vor avea prioritate la programare candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17 martie– 17 mai.Ulterior, vor fi programați cei care trebuiau să susțină proba practică în perioada în care desfășurarea examenului a fost suspendată.

Dosarele vor fi preluate de reprezentanții școlilor de șoferi și transmise serviciului de Permise. Tot școlile de șoferi vor primi datele la care vor fi programați proprii candidați. Acestea vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică.

„Rugăm ca la prezentarea la proba practică,  toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și de către examinatori pentru a fi respectate măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19”, transmite Leiba Dinu.

La locul unde se susține proba practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială.Purtarea măștii va fi, de asemenea, obligatorie pentru candidat și martor, fiind recomandate chiar și mănușile.

Cel mai probabil, probele teoretice vor fi reluate de la data de 15 iunie, dar cu siguranță nu înainte, asigură șeful de la „Permise”.

Comentarii

comentarii