Acasă Sport În 2020, s-a alergat la a treia ediție UVT Liberty Marathon, timp...

În 2020, s-a alergat la a treia ediție UVT Liberty Marathon, timp de o lună

5746
DISTRIBUIȚI

În 2020, s-a alergat la a treia ediție UVT Liberty Marathon. A fost un manifest al alegerilor care ne redau libertatea, reprezentative unui stil de viață sănătos, timp de o lună.

Evenimentul s-a adresat unei audiențe extinse, cuprinzând atât alergători începători, cu vârste diferite, cât și alergători experimentați. De la 2 la 42 de kilometri, fiecare alergător a avut posibilitatea de a alege provocarea potrivită pentru el.

”Ediția 2020 a adus ca noutate livrarea kiturilor de participare printr-un serviciu ecologic, în ambalaje reciclabile R-CREATE. Sistemul inițiat de partenerii noștri aduce o soluție de împachetare prietenoasă cu mediul înconjurător, de packaging-as-a-service”, creată special pentru comercianții online, prin care ambalajele de unică folosinţă aferente livrărilor sunt înlocuite cu un ambalaj returnabil şi refolosibil, în condiții sigure de igienă și dezinfecție”, susține UVT.

UVT Liberty Marathon militează pentru un aer mai curat pentru toți alergătorii care aleg mișcarea și susține proiectele care încurajează dezvoltarea durabilă și comportamentele verzi.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marien Pirtea, transmite publicului timișorean și național, suporter al sportului liber: „UVT Liberty Marathon este o experiență construită cu energie, efort și multă motivație, într-o comunitate în care fiecare își pune amprenta. Împreună, reușim să ducem ideea de libertate verde mai departe.”

Pentru ca întregul sistem să răspundă valorilor UVT Liberty Marathon, în acest an, pentru livrare au fost aleși doi parteneri: Ciclocourier – curierat rapid pe bicicletă, serviciu de livrare care are ca misiune un circuit al coletelor prietenos atât cu mediul, cât și cu piesele care îl pun în mișcare, respectiv GLS.

Comentarii

comentarii