Acasă Actualitate În cadrul maternității Bega Timișoara – slujba de pomenire de un an...

În cadrul maternității Bega Timișoara – slujba de pomenire de un an de la trecerea la cele veșnice a prof. univ. doctor Ilie Constantin

DISTRIBUIȚI

În cadrul maternității Bega Timișoara, în amfiteatrul “Prof.Dr. Ilie Constantin”, a avut loc, joi 26 ianuarie, slujba de pomenire de un an de la trecerea la cele veșnice a prof. univ. doctor Ilie Constantin.

Este cel care în 1994, introduce în Romania, ca disciplinā pediatricā distinctā NEONATOLOGIA, creând zeci de specialiști. Grație eforturilor lui, Timișoara are din 2003 un compartiment de NEONATOLOGIE renovat, modern, cu terapie intensivā, sector pentru nou-născuți prematur și un sistem rooming în 100% , de asemenea și membrul fondator al Asociației Beganeonat!

Iubit de toți cei care l-au cunoscut pentru mintea strălucită și sufletul de aur, îl vom pāstra vesnic în inimile noastre!  Dumnezeu să îl odihnească în pace! Consiliul director al Asociației Beganeonat, trasmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! președinte: dr Angelescu-Coptil Claudiu, vicepreședinte: Dr Dima Mirabela, jurist: Ciosici Diana.

 

Comentarii

comentarii