Acasă Politica În drum spre postul de prefect, Liliana Oneţ îl primeşte deocamdată pe...

În drum spre postul de prefect, Liliana Oneţ îl primeşte deocamdată pe cel de subprefect

840
DISTRIBUIȚI

Liliana Oneţ a devenit noul subprefect de Timiş, după ce Guvernul Orban a decis schimbarea actualului ocupant al funcţiei, Daniel Franţescu, cu cea propusă pentru postul de prefect „plin”. În şedinţa ultima şedinţă a executivului s-a decis încheierea detaşării temporare pe funcţie a actualului ocupant al funcţiei şi numirea în locul său a Lilianei Oneţ.

Investirea oficială a noului este programată în cursul zilei de miercuri. Ea revine pe acest post, după ce l-a mai ocupat o dată, în 2014, până în momentul în care s-a destrămat alianţa USL, care a propulsat-o pe post. Oneţ îşi doreşte postul de prefect de mai mult timp, odată ce guvernarea a fost preluată de PNL, partid care a susţinut-o şi la precedentul mandat. Oneţ este numită pe postul de subprefect tot prin detaşare, ea sosind aici din postul de consilier juridic în cadrul Casei Judeţene de Sănătate Timiş.

Cel mai probabil, ea va fi promovată pe post de prefect plin atunci când postul va fi deblocat, actualul ocupant, Eva Andreaş aflându-se în concediu medical, în această perioadă ea nu poate fi înlocuită.

Comentarii

comentarii