Acasă Actualitate În Iulius Town s-a deschis Garage Boutique, o îmbinare apetisantă și aromată...

În Iulius Town s-a deschis Garage Boutique, o îmbinare apetisantă și aromată între coffee shop și bakery

DISTRIBUIȚI

Ansamblul Iulius Town Timișoara (denumit anterior Openville), primul proiect mixt din vestul ţării, va reprezenta polul regional de business, cu 100.000 mp de spații de birouri, și principala atracție de shopping și recreere, incluzând cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului, de 120.000 mp.  Cei peste 3.300 de angajați prezenți în clădirile de birouri din ansamblul Iulius Town au acces facil la numeroase servicii, magazine, cafenele și restaurante tematice, atât în Iulius Mall Timișoara, cât și în spațiile de retail amenajate la parterul clădirilor de birouri.

Una dintre locațiile cu un concept inedit este și Garage Boutique, inaugurată recent la parterul imobilului office UBC 1, care propune o îmbinare între coffee shop și bakery. Are la bază conceptul „to go”, fiind locul de unde poți alege o cafea proaspăt prăjită și aromată pentru a o savura la birou, în drum spre o întâlnire de afaceri sau relaxându-te în aer liber. Pentru cei care vor să se delecteze în tihnă cu băutura energizantă, Garage Boutique oferă un ambient modern și prietenos, cu design de inspirație industrială.

Noua locație oferă specialități de cafea originale, preparate pe loc sau disponibile în varianta ambalată, măcinată sau boabe. Iar pentru că include și segmentul bakery, cafeaua poate fi însoțită cu produse de patiserie, pâini cu maia naturală în combinații inedite și deserturi delicioase. În meniu se regăsesc tartelette, cheesecake-uri, cookies, carrot cake și multe alte opțiuni apetisante.

Iulius Town încurajează inițiativele antreprenorilor bănățeni, acomodând în ansamblul mixt noi concepte premium ale unor nume internaționale, dar și proiecte ale brandurilor locale. Garage Boutique este un business timișorean, care a început în 2015, iar locația din ansamblul mixt este cea de-a treia.

Comentarii

comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAmânăria
Articolul următorAnunț angajare UCMR-ADA