Acasă Eveniment În noaptea de Înviere, un băiat de 19 ani s-a distrat făcând...

În noaptea de Înviere, un băiat de 19 ani s-a distrat făcând drifturi prin parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”, dar s-a ales cu amendă

DISTRIBUIȚI

În noaptea de Înviere, 24 spre 25 aprilie, un tânăr de 19 de ani, din comuna Uivar, a fost prins făcând drifturi prin parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”. Depistat de polițiștii, acesta s-a ales cu o amendă de 800 de lei.

„Cel în cauză se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, turând motorul și efectuând derapaje bruște pe loc în scop de divertisment, în sectorul VIP, în jurul orei 01.00, în noaptea de 25 aprilie. Tânărul, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în comuna Uivar, a fost sancționat cu amendă de 800 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, sancțiunile fiind între 800 și 2500 lei”, explică Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali vor continua verificările pe această linie în toate zonele orașului, zona stadionului fiind una dintre preferatele amatorilor de drifturi.

Comentarii

comentarii