Acasă Actualitate În scările de bloc din Timișoara au apărut… nu soluțiile dezinfectante, ci...

În scările de bloc din Timișoara au apărut… nu soluțiile dezinfectante, ci afișele „de informare” ale lui Nicolae Robu

4453
DISTRIBUIȚI

În timp ce pe timișoreni i-a sfătuit să își cumpere singuri echipamentele și soluțiile pentru dezinfectat scările blocurilor, deși Ordonanța militară nr.4 obligă primăriile să realizeze acest lucru, Nicolae Robu și-a trimis, încă o dată, echipele de campanie să împânzească aceleași scări de blocuri cu mesaje de informare cu iz electoral.

Nu este prima oară când astfel de mesaje apar în Timișoara, ele fiind văzute și începând cu 25 martie, lipite pe geamurile farmaciilor și blocurilor din mai multe zone ale orașului. De această dată, s-a schimbat doar formatul. S-a păstrat designul, fotografia „Profesorului Universitar, Doctor în Inginerie, Doctor Honoris Causa, Nicolae Robu, Primarul Timișoarei” și chiar și textul, deși datele sunt mult schimbate față de acum o săptămână.

Aceste afișe au fost, de această dată, distribuite împreună cu Monitorul Primăriei Timișoara. Oare în care Ordonanță Militară se specifică faptul că distribuirea de materiale de campanie electorală este o urgență? Sau poate cei care le-au împărțit erau în interes de serviciu?

Timișoreanul Gabriel Bușe a postat pe Facebook, alăturat de fotografiile în care se arată materialele „informative”, următorul mesaj: „Ajungi acasă și cu astea găsești burdușite cutiile poștale. Oare câte mănuși, măști sau dezinfectant se puteau cumpără din banii cheltuiți de acest narcisist vopsit pe propaganda lui electorală făcută în aceste vremuri grele?”.

Dacă până acum două săptămâni Robu se lăuda cu vindecările de la „Spitalul Victor Babeș al Primăriei Timișoara” pe Facebook, de când s-a instituit starea de urgență, iar datele pot fi acum comunicate doar de Grupul de Comunicare Strategică, acesta trebuie să se mulțumească cu metode alternative de promovare. Pentru că nu ar sta bine să anunțe zilnic câte cadre medicale din spitalele Primăriei Timișoara s-au infectat cu coronavirus.

„Am anunțat sâmbătă (n.r. 21 martie) că nu mai comunic eu, că s-a luat o hotărâre în acest sens, iar eu sunt disciplinat, dar unii nu au înțeles care era spiritul acelui anunț al meu. Nu comunic date care nu sunt făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, dar după ce acesta face publice niște date și mass-media le transmite, evident este și dreptul meu, ca al oricărui cetățean, să le diseminez mai departe. Lumea trebuie să fie informată, iar eu am o audiență foarte mare și o credibilitate foarte ridicată”, spunea pe 24 martie edilul. Acum, mai rămân de diseminat și dezinfectanții prin scările de bloc și săpun prin băile de la Primărie.

Comentarii

comentarii