Acasă Actualitate În școlile din Timiș, 688 elevi și preșcolari și 189 de profesori...

În școlile din Timiș, 688 elevi și preșcolari și 189 de profesori și angajați, confirmați cu COVID19

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș susține că, în testarea elevilor din 17 ianuarie, au fost depistate 9 teste pozitive, toate confirmate și prin RT-PCR, iar în 18 ianuarie, au fost alte 7 teste pozitive și se așteaptă confirmarea/infirmarea prin RT-PCR.

Testele de salivă au fost distribuite în totalitate, astfel că unitățile de învățământ folosesc stocurile existente până la epuizare. Există și situații în care familia a achiziționat teste de salivă – a spus prof. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș, miercuri 19 ianuarie 2022.

În ultimele 10 zile, în școlile din județ au fost înregistrați 688 elevi și preșcolari, simptomatici testați RT-PCR, fără test de salivă.

De asemenea, au fost confirmați și 189 – angajați (cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic).

În Timiș sunt 179 de formațiuni de studiu cu activitatea față în față suspendate, cu 4766 elevi.

Unități de învățământ cu activitate online în totalitate: Liceul Teoretic Baptist – Timișoara. Motiv: 50% din clase cu activitatea fizică suspendată (Hotărârea CJSUTM nr 2/10. 01. 2022).

Liceul Tehnologic ”I. C. Brătianu” – Timișoara. Motiv: Șantier în incinta unității de învățământ. Școala Gimnazială ”Rudolf Walter” – Timișoara. Motiv: Probleme termoficare.

Unități de învățământ cu activitate online parțială – motive de infrastructură: Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu” – Timișoara – funcționează cu 50% din clase online. Motiv: Șantier în incinta unității de învățământ. Școala Gimnazială nr. 30 – Timișoara – clasele gimnaziale. Motiv: Cazuri multiple de pozitivări în rândul cadrelor didactice.

Comentarii

comentarii