Acasă Administraţie În scurt timp va demara construcția a patru noi sensuri giratorii pe...

În scurt timp va demara construcția a patru noi sensuri giratorii pe drumul dintre Timișoara și Giroc

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a finalizat procedura de achiziție a lucrărilor pentru realizarea a patru sensuri giratorii pe Calea Timișoarei din Giroc, drumul care leagă Timișoara de comuna periurbană. S-a stabilit câștigătorul, iar săptămâna aceasta urmează semnarea contractului și emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru această investiție.

Lucrările ce se vor executa sunt lucrări de extindere a intersecțiilor, unde se vor face umpluturi cu pământ, balast, piatră spartă și două straturi de asfalt.

De asemenea, vor mai fi montați pe axul drumului stâlpi cu bordură, pe sectorul cuprins între benzinăria Esso și calea ferată, iar la intrarea în sensul giratoriu se vor aplica restricții de îngustare de la două benzi la o banda pe sensul de mers (această soluție este provizorie până la finalizarea procedurilor de expropriere pentru lărgirea drumului la 2 benzi, inclusiv în sensul giratoriu).

Totodată, se vor efectua lucrări la podețul ce se intersectează cu strada Jupiter, pentru a asigura un acces ușor din punct de vedere al siguranței circulației.

Lucrările fizice vor începe cât mai curând posibil, după emiterea ordinului de începere al lucrărilor de către Consiliul Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii