Acasă Actualitate În Timiș, 9 școli au activitate online în totalitate din cauza procentului...

În Timiș, 9 școli au activitate online în totalitate din cauza procentului de vaccinare mic al profesorilor

97
DISTRIBUIȚI

Din cauză că rata de incidență a localității este de peste 3/1000 și procent de vaccinare a personalului sub 60% sau fiindcă se lucrează la infrastructură, în Timiș, miercuri 12 ianuarie, existau 9 unități de învățământ au activitate online în totalitate, dintre care 4 licee, 2 grădinițe și 3 școli.

Liceul Teoretic Baptist – Timișoara. Motiv: 50% din clase cu activitatea fizică suspendată (Hotărârea CJSUTM nr 2/10. 01. 2022 – Grădinița cu Program normal Calacea (Structură a Școlii Gimnaziale Orțișoara, motiv: rata de incidență a localității de peste 3/1000 și procent de vaccinare a personalului sub 60%.

Grădinița cu Program Normal Sângeaurge – Structură a Școlii Gimnaziale Birda. Motiv: rata de incidență a localității de peste 3/1000 și procent de vaccinare a personalului sub 60%.

 Liceul Teoretic Buziaș și structurile: Școala gimnazială Bacova, Școala Primară Silagiu. Motiv: rata de incidență a localității de peste 3/1000 și procent de vaccinare a personalului sub 60%.

Liceul Teoretic Dositei Obradovici Motiv: rata de incidență a localității de peste 3/1000 și procent de vaccinare a personalului sub 60%.

 Liceul Tehnologic ”I. C. Brătianu” – Timișoara. Motiv: șantier în incinta unității de învățământ.

Școala Gimnazială ”Rudolf Walter” – Timișoara Motiv: probleme termoficare.

De asemenea, o unitate de învățământ este cu activitate online parțială – motive de infrastructură – Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu” – Timișoara – funcționează cu 50% din clase online. Motiv: șantier în incinta unității de învățământ.

Comentarii

comentarii