Acasă Politica În Timiş, ţărăniştii lui Maniu au venit la liberalii lui Brătianu

În Timiş, ţărăniştii lui Maniu au venit la liberalii lui Brătianu

529
DISTRIBUIȚI

panici-robuDreapta politică din Timiş s-a „consolidat” recent, prin venirea în partidul Brătienilor, PNL, a unui număr de 60 de ţărănişti din organizaţia municipală a PNŢCD, conduşi de Caiţa Panici, cu tot cu adeziuni.
Dacă liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, anunţa încă de săptămâna trecută că Dreapta trebuie să se unifice, pentru că pe Stânga PSD jubilează unit, se pare că de fapt discuţiile au avut loc între Robu şi Panici de mai mult timp, de prin primăvară.
„În urmă cu o săptămână am lansat un apel la unificare Dreptei spunând că nu e normală situaţia din România, pe Stânga PSD e singur şi are un electorat stabil, iar pe dreapta se duc dispute pentru atragerea de votanţi, unele de la altele, dar mai ales de la cele de Dreapta (…). Joi, în BPJ l-am invitat pe Caiţa Panici, fost preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNŢCD Timişoara, care ni s-a alăturat împreună cu 60 de colegi, cu 60 de adeziuni”, a declarat Nicolae Robu.
Panici (trecut de la PMP la PNŢCD şi acum ajuns la PNL) a justificat că nu a vrut să tulbure apele electorale locale din vară prin venirea lui în PNL şi consideră că este mai binevenit un număt de 3.000 de votanţi decât (eventuali) doi consilieri locali. El a mai afirmat că-l apreciază pe liderul PNL Timiş întrucât şi-a ţinut toate promisiunile făcute electoratului timişorean în 2012 şi este omul faptelor.

Comentarii

comentarii