Acasă Actualitate În timp ce Timișoara este înghițită de buruieni, tarlaua din fața vilei...

În timp ce Timișoara este înghițită de buruieni, tarlaua din fața vilei primarului Fritz este tunsă impecabil – video

DISTRIBUIȚI

În timp ce toată Timișoara este înghițită de buruieni, tarlaua din fața vilei primarului Fritz este tunsă impecabil! – arată Like Timișoara, care prezintă și un video demonstrativ.

”Este cumplită această sfidare a încă primarului Fritz la adresa noastră, dar nu e ceva nou la el!…!”, atenționează Like Timișoara, care în continuare explică:

”Da, am zis bine, pentru că DOAR tarlaua din față impunatoarei sale vile este cosită, restul străzii Eneas (stradă pe care acesta locuiește) fiind luat cu asalt de buruieni care ating aproape un metru înălțime pe alocuri!!

 

Oare aici au fost mobilizați cosașii, stimați timișoreni, de pur și simplu nu îi zărim prin parcurile din oraș? Este cumplită această sfidare a încă primarului Fritz la adresa noastră, dar nu e ceva nou la el! Cu siguranță nu ați uitat încă un episod în care acesta a pus confortul propriu pe primul loc și ne referim aici la momentul în care, în plină iarnă, și-a abandonat proprii cetățeni în frig lăsându-i nu doar fără căldură, ci și fără apă caldă, iar el s-a mutat într-o vila de 300.000 euro la acea vreme, după doar un an de mandat!!, aceeași vilă în fața căreia azi nu zărim o buruiană în timp ce întreg orașul este înghițit de acestea!”.

Comentarii

comentarii