Acasă Actualitate În vizită de lucru, pe șantierele orașului – Video

În vizită de lucru, pe șantierele orașului – Video

428
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a efectuat, joi, o vizită de lucru pe șantierele podurilor Dragalina și Eroilor. Și, deși au trecut două luni de la data când trebuiau finalizate, se declară mulțumit de cum se lucrează și ”de noua configurație, tot mai aproape de finalizare”.

”După cum v-am mai informat, avem în construcție, în fază avansată, 4 noi poduri: două pe lângă podul Dragalina -unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 16 m, la 29 m- și două pe lângă podul Eroilor -din nou, unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 14 m, la 21 m-. Lucrările pe respectivele șantiere cuprind și reabilitarea și consolidarea podurilor vechi.

Astăzi am făcut o nouă vizită la fața locului și pot să vă spun că sunt mulțumit de cum se lucrează. În mod normal, în septembrie, ambele lucrări vor fi finalizate și ne vom putea bucura de cele două poduri mult mai funcționale, la noile lor lățimi”, a postat Nicolae Robu.

Surprinși de vizita primarului au fost doar locuitorii din zonă, care nu au mai văzut niciodată atâta agitație pe șantiere.

PODURILE DRAGALINA ȘI EROILOR -TOT MAI APROAPE DE FINALIZARE ÎN NOUA CONFIGURAȚIE!După cum v-am mai informat, avem în construcție, în fază avansată, 4 noi poduri: două pe lângă podul Dragalina -unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 16 m, la 29 m- și două pe lângă podul Eroilor -din nou, unul în amonte de podul vechi, altul în aval, ambele lipite de acesta în ideea lărgirii sale de la 14 m, la 21 m-. Lucrările pe respectivele șantiere cuprind și reabilitarea și consolidarea podurilor vechi.Astăzi am făcut o nouă vizită la fața locului și pot să vă spun că sunt mulțumit de cum se lucrează. În mod normal, în septembrie, ambele lucrări vor fi finalizate și ne vom putea bucura de cele două poduri mult mai funcționale, la noile lor lățimi.Dacă apreciați aceste proiecte de modernizare și mai bună funcționalizare a orașului nostru, dați Like.Dacă nu le apreciați, postați ceva negativ -găsiți dv ceva, acolo, ca de obicei-. :))În ambele situații, dați Share

Publicată de Nicolae Robu pe Joi, 14 martie 2019

Comentarii

comentarii