Acasă Actualitate Inacceptabil! Iată locul unde este preparată în Timișoara mâncare pentru bolnavi de...

Inacceptabil! Iată locul unde este preparată în Timișoara mâncare pentru bolnavi de cancer

DISTRIBUIȚI

Imagini de groază într-o firmă de catering din Timișoara. Inspectorii de la Protecția Consumatorilor din Regiune Vest au găsit la o firmă de catering (a cărei activitate a fost suspendată și urmează să fie amendată), mâncare ținută în condiții improprii, igrasie pe pereți și multe alte nereguli.

Inacceptabil!!!! Aici și asa se prepară mâncarea pentru bolnavii unui spital de oncologie din Timișoara, pentru copiii din grădinițe și pentru clienții unui renumit hotel de patru stele din centrul orașului Timișoara”, a scris Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest pe facebook.

“În urma controlului am dispus suspendarea activităţii firmei. Am ajuns la acest dezastru mergând pe firul unui alt control, la un hotel din Timişoara care a găzduit recent o delegaţie însemnată de oficiali ai UE. Reprezentanţii hotelului ne-au declarat că au avut contract cu această firmă pentru asigurarea cateringului pentru delegaţie. Noi am vrut să vedem situaţia acestui contract şi ce s-a pus pe masă. Aşa am ajuns să descoperim ceea ce vedeţi în imagini. Vă daţi seama că din această mâncare mâncau şi bolnavii de cancer de la un spital din Timişoara, care oricum au imunitatea scăzută”, a declarat Sorin Susanu.

Firma de catering Dio Eden Timișoara a mai fost implicată într-un scandal în 2016, când firma încercase să preia cateringul Spitalului Judeţean Timişoara.

Comentarii

comentarii