Acasă Sport Încă avem cele două trofee pe masă! SCM USV Timișoara a anunțat...

Încă avem cele două trofee pe masă! SCM USV Timișoara a anunțat echipa din jocul cu CSM Știința Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timișoara a anunțat echipa care se va afla în teren pentru jocul de sâmbătă, la ora 11.00, cu CSM Știința Baia Mare. Aproape o jumătate din formula aliniată în partida cu Steaua este modificată.

După ce jucătorii care au primit o șansă în Ghencea nu au confirmat, echipa noastră se întoarce la cel mai formă XV. Își fac revenirea frații Lazăr, Mihăiță ca pilier, Dorin în linia a II-a. Ambii flankeri s-au schimbat, mâine urmând să se afle pe teren la primul fluier Altinok și Neculau, acesta din urmă căpitan de echipă. Și la numărul 8 avem o noutate față de runda precedentă, Feofaaki Holoia.

Celelalte două schimbări s-au produs în zona centrilor și aripilor, Manumua și Bucur urmând a fi titulari.

„Sâmbătă vom vedea dacă băieții au învățat ceva din această durere și rușine din etapa trecută. Îmi doresc mult de tot să învingem, pentru că băieții sunt aceiași care au făcut fericiți suporterii la începutul sezonului, prin acel trofeu al Cupei României. Doar împreună putem depăși acest moment. Încă avem cele două trofee pe masă, cu semifinală de Cupă a României acasă și cu cealaltă, din campionat, în deplasare. Totul depinde de noi”, spune Valentin Calafeteanu, antrenor SCM USV Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii