Acasă Actualitate Încă două Mol-uri pe Autostrada Vestului A1, în județul Timiș

Încă două Mol-uri pe Autostrada Vestului A1, în județul Timiș

DISTRIBUIȚI

Luni, 12.12.2022, au fost date în folosință încă două spații de servicii ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Mol România Petroleum Products.

Strategia CNAIR pentru dotarea, operarea și întreținerea spațiilor de servicii de pe rețeaua de autostrăzi și drumuri expres, continuă prin deschiderea unui nou lot privind alte două spații de servicii pe A1, Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, km. 446+890 stânga și km. 446+890 dreapta, situate în zona localității Traian – Vuia

Dotările oferă 149 locuri de parcare pe Calea 1 (din care cinci locuri pentru persoanele cu dizabilități, trei locuri pentru autocare și zece locuri pentru camioane); 149 locuri pe Calea 2 (din care cinci locuri pentru persoanele cu dizabilități, trei locuri pentru autocare și zece locuri pentru camioane).

Au fost montate și stații de încărcare vehicule electrice până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ).

Stațiile au spații comerciale au spații comerciale, snack bar, toalete publice și anexe container pentru dușuri.

Alte două spații de servicii cu dotări similare vor fi deschise în perioada imediat următoare pe A1, Nădlac – Pitești,  tronson București – Pitești, km. 110+100 (stânga) și km. 110+100 (dreapta), Centura Pitești.

Comentarii

comentarii