Acasă Actualitate Încă o donație din partea echipei Visma pentru Facultatea de Automatică și...

Încă o donație din partea echipei Visma pentru Facultatea de Automatică și Calculatoare

DISTRIBUIȚI

Visma Software România, companie care furnizează produse de software pentru automatizarea activităților, a donat Facultății de Automatică și Calculatoare, la începutul anului universitar, 36 de monitoare. Compania continuă inițiativa de sprijinire a educației din domeniul IT, acum doi ani sponsorizând renovarea și dotarea cu calculatoare a două laboratoare din cadrul aceleiași facultăți.

”Credem în puterea educației de a schimba lumea și ne bucurăm atunci când vedem curiozitatea și entuziasmul celor tineri. De aceea echipa Visma se implică în facilitarea procesului educațional și le oferă studenților o parte din ce au nevoie pentru a afla cât mai multe despre domeniul care îi pasionează. Ne propunem să fim alături de cei care poate într-o zi ne vor fi colegi de breaslă și, de ce nu, poate vor fi parte a familiei Visma”, spune directorul companiei, Sorin Rotariu,

Acum doi ani, Visma a susținut modernizarea laboratoarelor Inteligență Artificială – P14 și Computer Vision – P17, din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare. Acum, calculatoarele achiziționate în 2017 de Visma au fost dotate și cu monitoare noi.

Visma România este o companie care furnizează produse de software pentru automatizarea activităților cu ajutorul sistemelor de gestiune ERP și produselor complementare POS și CRM, dar nu numai. Brandul ocupă o poziție de lider de piață în Europa, fiind cunoscut pentru diversitatea produselor, dar și calitatea acestora.

Visma a venit în România în 2006, când a deschis un centru de R&D, la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. Până în 2009 au coexistat Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu, dar, după fuziune, Visma Software România a devenit o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Comentarii

comentarii