Acasă Actualitate Încă o premieră pentru Timișoara, marca iluzionistului Lorenzo-Cristian

Încă o premieră pentru Timișoara, marca iluzionistului Lorenzo-Cristian

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 5 octombrie, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Magie “Time for Magic”, timișoreanul Lorenzo-Cristian vrea să bată un nou record. El va executa un act de iluzionism pe care puțini magicieni din lume s-au încumatat să îl facă și asta pentru că are un grad ridicat de periculozitate. Human Demonstration va fi o premieră pentru România.

Suspendat la înălțime cu capul în jos, iluzionistul Lorenzo-Cristian va încerca să se elibereze din cămașa de forță în timp ce frânghia cu care este legat de picioare va arde. Cel mai mare risc este ca iluzionistul să fie prins între două fălci metalice și strivit de discurile zimțate care rulează în permanență.

“Totul este contra cronometru. Nu este loc de stres, oboseală sau ezitări… Toți acești factori de risc trebuie controlați simultan pentru ca numărul să aibă succes. Nu am mai făcut asta până acum, dar Timișoara merită și asta mă motivează!”

Într-o postare pe pagina de Facebook, acesta le prezintă fanilor mașinăria morții, supranumită de magicieni Fălcile.

“De 3 luni mă antrenez ca un soldat. Am nevoie de o condiție fizică extraordinară. Medicii m-au avertizat că există riscul să stau foarte mult cu capul în jos și să îmi pierd cunoștiința. Știu…. Sunt mulți factori de risc: scurgerea sângelui în cap, cămașa de forță, frânghia care arde, macaraua, saltul de la înălțime… colac peste pupăză mai sunt și emoțiile mamei care e cardiacă. Dar pentru asta m-am antrenez ca să nu eșuez și să fac Timișoara mândră de mine ca artist local.“

Iluzionistul a mai bifat o premieră în urmă cu câțiva ani, când timișorenii au fost părtași la cea mai mare iluzie din România: levitație și tractare TIR fără șofer, pe care Lorenzo-Cristian o realiza sub ochii publicului înmărmurit.

Joi, 5 octombrie, vă așteptăm în număr cât mai mare la Iulius Town Timișoara, lângă lac, de la ora 18.00, unde vom sta cu sufletul la gură și îl vom susține pe Lorenzo-Cristian în încercarea lui de a bate un nou record.  Intrarea este gratuită. 

În cadrul festivalului “Time for Magic”, artistul va mai susține un spectacol, în data de 7 octombrie, la Sala “Constantin Jude” din Timișoara, la Gala Magic Show, unde Lorenzo-Cristian va urca pe scenă alături de cei mai mari campioni mondiali ai artei iluzionismului.

Programul Time for Magic:

  • 05 octombrie, Street Magic cu Johannes si Abel, de la 15:00-18:00, la Iulius Town, lângă lac;
  • 05 octombrie, Human Demonstration cu Lorenzo-Cristian, de la 18:15, la Iulius Town, lângă lac;
  • 05 octombrie, Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse chiar de magicienii celebri, ora 18:30, la Iulius Town, lângă lac;
  • 07 octombrie, Gala Campionilor Mondiali, ora 19:00, la Sala “Constantin Jude” toti pe aceeași scenă: Aaron Crow, Christian Wedoy, Lea Kyle, Young Min, Florian Sainvet, Lorenzo-Cristian Magic, Andrey Jigalov.

Comentarii

comentarii