Acasă Eveniment Încă patru timișoreni amendați pentru drift-uri și motoare turate

Încă patru timișoreni amendați pentru drift-uri și motoare turate

670
DISTRIBUIȚI

Patru tineri din Timișoara au fost prinși de polițiștii locali, în ultima perioadă, în timp ce efectuau manevre de turare a motoarelor. derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște. Aceștia se adaugă altor două persoane sancționate săptămâna trecută pentru aceleași tip de fapte.

În cazurile recente a fost vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a efectuat drifturi pe Calea Dorobanților, la volanul unui autoturismul Audi, un timișorean de 26 de ani, la volanul unui Volkswagen, surprins pe bv. Liviu Rebreanu, intersecție cu Arieș, un alt timișorean de 21 de ani, care a efectuat astfel de manevre la volanul autovehiculului pe bv. Iosif Bulbuca, într-un BMW și ultimul, de 24 de ani, care a efectuat drifturi și a turat motorul autoturismului Seat, pe str. C. Porumbescu, la intersecția cu C. Brâncoveanu.

În toate aceste cazuri, s-a aplicat amenda maximă, de 2.500 de lei, doar în cel din urmă tânărul s-a ales și cu o sancțiune de 2000 lei pentru că a poluat atmosfera, în urma lui lăsând un nor de fum negru și dens.

„Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că astfel de «distracții» îi costă pe cei care le pun în practică sancțiuni drastice de până la 2500 lei, conform HCL 371/2007. Verificările pe această linie vor continua”, transmit reprezentanții instituției.

Comentarii

comentarii