Acasă Sport Încă un eveniment automobilistic marca „Sport Masters Year 2012“ – Cupa Lovrin

Încă un eveniment automobilistic marca „Sport Masters Year 2012“ – Cupa Lovrin

1173
DISTRIBUIȚI

În acest weekend, mai exact sâmbătă 07.07.2018, începând cu ora 10.00, iubitorii motorsportului sunt așteptați la „Cupa Lovrin“.

”După Mașloc și Variaș, ajungem Sâmbătă și in localitatea Lovrin, aducând aici o noua etapa de autoslalom, denumita „Cupa Lovrin 2018“. Evenimentul nostru sportiv este cu scop caritabil, în zona Startului urmând să fie amplasată o urnă în care doritorii pot dona bani pentru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timișoara. Evenimentul este organizat cu ajutorul: Primăriei Lovrin. Pe aceasta cale dorim să le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: Senovy’s Sandwich, CCLMed, Farmacia Aloe Vera, Video Art’s Studio Timișoara, Vital Print, Ziua de Vest”, a declarat directorul sportiv al acestei competiții, Zaharie Alin.

Evenimentul organizat de către echipa de raliu „Sport Masters Year 2012“ și „Clubul Sportiv Daniela Zaharie“ se adresează în special amatorilor sportului cu motor, urmând să se desfășoare pe un traseu amenajat în centrul localității Lovrin, lângă piață.

Organizatorii au pregătit 3 probe speciale diferite dar și o surpriza de proporții, la final.

„Dorim să informam pe aceasta cale închiderea circulației publice intre orele 09:00 – 16:30 în zona Pieței și a Parcului din Lovrin și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate. Rugam șoferii și localnicii, ca pe perioada desfășurării competiției sportive să urmeze indicațiile organelor de Politie prezente în zonă.„ ne-a declarat directorul organizatoric, Setyar Cristian.

Evenimentul de automobilism este destinat atât sportivilor licențiați cat și sportivilor amatori sau începători, membrii ACR sport, înscrierea putând fi făcută până la data de 05.07.2018 ora 18 prin email la adresa SportMastersYear2012@gmail.com

Informații suplimentare privind regulamentul evenimentului, modalitățile de înscriere cât și traseele probelor pot fi obținute de pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012” și de pe pagina evenimentului: 

https://www.facebook.com/events/155645475297627/

 

Comentarii

comentarii