Acasă Eveniment Încăierare după un accident produs de o persoană de etnie romă, într-un...

Încăierare după un accident produs de o persoană de etnie romă, într-un sat din Timiș

1591
DISTRIBUIȚI

Accident rutier urmat de o încăierare potolită cu greu de către polițiști. S-a întâmplat marți seara, în jurul orelor 22, la Coșteiu, comună aflată la 6 kilometri de Lugoj. Potrivit polițiștilor, șoferului unei mașini care circula pe drumul principal din sat i s-a tăiat calea, moment în care acesta a acroșat autoturismul din fața sa și a ajuns într-un pom de pe marginea drumului.

Mașina care a provocat accidentul era condusă de un bărbat de etnie romă. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de polițiști, asta pentru că o încăierare între mai mulți bărbați prieteni ai șoferului și persoana aflată în mașina care a ajuns în pom urma să izbucnească, fiind aplanată cu greu de către forțele de ordine.

“Responsabil de producerea tamponării se face un bărbat în vârstă de 49 de ani care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Un cameraman de la o televiziune din Timișoara a fost agresat verbal de către persoanele aflate la fața locului. În acest sens, un bărbat de 60 de ani a fost sancționat pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare și amenințări cu acte de violență.

Sursa: lugojeanul.ro

Comentarii

comentarii