Acasă Eveniment Incendiu devastator la un depozit de piese auto şi anvelope

Incendiu devastator la un depozit de piese auto şi anvelope

DISTRIBUIȚI

Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit la un incendiu cu degajări mari de fum care a izbucnit la un depozit de piese auto şi anvelope din Deva.

”Un incendiu puternic s-a produs în această noapte, într-un depozit din municipiul Deva, în care se aflau piese auto şi anvelope. La locul incendiului au intervenit de urgenţă, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Deva, în sprijinul cărora s-au alocat forţe din cadrul detaşamentelor Hunedoara, Orăştie şi Secţiei Ilia, sub coordonarea prim-adjunctului inspectorului – şef”, a transmis, miercuri, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de circa 500 metri pătraţi, cu o foarte mare degajare de fum şi cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la o altă hală din apropiere, scrie news.ro.

Pompierii au localizat incendiul după care au acţionat mai bine de 4 ore pentru lichidarea  acestuia.

”Un echipaj de pompieri  care încadrează o autospecială de lucru cu apă şi spumă se află în continuare, la faţa locului, în supraveghere. Având în vedere amploarea evenimentului, la locul intervenţiei s-au deplasat inspectorul şef al ISU Hunedoara, prefectul judeţului, şeful Inspecţiei de Prevenire al ISU Hunedoara şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu”, a mai transmis ISU Hunedoara.

Pompierii au precizat că nu au existat victime.

Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului urmează a fi evaluate, la fel şi cauza producerii.

Comentarii

comentarii