Acasă Actualitate Incendiu la ISHO. Intervin 40 de pompieri

Incendiu la ISHO. Intervin 40 de pompieri

376
DISTRIBUIȚI
incendiu pompieri 2

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la ISHO de pe bd. Take Ionescu. Intervin 40 de pompieri pentru stingerea incendiului care se manifestă la etajul I al unei clădiri aflate în construcţie în complexul ISHO din Timişoara. 32 de muncitori s-au autoevacuat.

ISU Timiş intervine cu 7 autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosufante şi cu peste 40 de pompieri. Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia. Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii, anunţă ISU Timiş.

Referitor la incidentul din aceasta dimineata, care a avut loc la santierul cladirii de birouri din proiectul ISHO, dezvoltatorul precizeaza urmatoarele:

“In aceasta dimineata s-a produs un incendiu la etajul 1 al fazei a doua a cladirii de birouri ISHO Offices, aflata in santier. A avut loc, imediat, evacuarea birourilor din cladirea functionala, aflata in imediata vecinatate a santierului, iar echipa de pompieri s-a deplasat cu promptitudine pentru interventie. Incendiul a fost localizat, fiind vorba de un foc mocnit care a produs fum in zona. Situatia este sub control, astfel incat activitatea va putea fi reluata odata ce va fi incheiata operatiunea echipei de pompieri. Dezvoltatorul conlucreaza cu autoritatile in vederea identificarii cauzelor si luarea masurilor necesare.”

Comentarii

comentarii