Acasă Eveniment Incendiu la o casă din Liebling, vineri dimineață. Proprietarul a încercat să...

Incendiu la o casă din Liebling, vineri dimineață. Proprietarul a încercat să stingă focul, dar a ajuns la spital

595
DISTRIBUIȚI

Vineri dimineață, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș au intervenit la un incendiu în Liebling, județul Timiș. O casă din localitate a luase foc, iar proprietarul, încercând să stingă incendiul, a inhalat fum și a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale.

„Astăzi (vineri, 9 aprilie – n.r.), în jurul orei 06:40, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la o locuință, în localitatea Liebling. La locul incendiului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 9 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Deta.

La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, (pe o suprafață de aproximativ 200 mp) cu degajări mari de fum. Proprietarul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, încercând să stingă incendiul a inhalat fum și a necesitat îngrijiri medicale. Victima a fost transportată la spital.

Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea acestuia și pentru înlăturarea efectelor negative”, au transmis vineri, la ora 7.40, reprezentanții inspectoratului.

Comentarii

comentarii