Acasă Eveniment Incendiu la un gater din Chevereșu Mare. Un bărbat a ajuns la...

Incendiu la un gater din Chevereșu Mare. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului

DISTRIBUIȚI

Marți dimineață, în jurul orei 6.00, un gater din comuna Chevereșu Mare a luat foc. Până să fie stins de pompieri, incendiul s-a extins și la o locuință din apropiere. Proprietarul acesteia s-a ales cu arsuri pe 30% din suprafața corpului și a fost trimis de urgență la Spitalul Județean Timișoara.

„În această dimineață, în jurul orei 6:00, am fost anunțați despre producerea unui incendiu la un gater, în comuna Chevereșu Mare. Au fost alertate forțe din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, Stației Buziaș și Punctului de lucru Topolovățu Mare. La fața locului s-au deplasat 17 pompieri cu 4 autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere, o cisternă și un echipaj SMURD. Incendiul s-a extins la locuință. (…) Proprietarul prezintă arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului, fiind transportat către Spitalul Județean”, transmit reprezentanții ISU.

Incendiul s-a manifestat pe pe o suprafață de aproximativ 100 mp și au ars, de asemenea, și aproximativ 250 mc de cherestea, depozitată în curte.

Comentarii

comentarii