Acasă Eveniment Incendiu pe Calea Șagului din Timișoara. Au ars trei tone de vopseluri

Incendiu pe Calea Șagului din Timișoara. Au ars trei tone de vopseluri

525
DISTRIBUIȚI

În după-amiaza zilei de marți, 10 august, pe Calea Șagului din Timișoara s-a produs un incendiu, la o stație de transfer a materialelor de construcție și a deșeurilor. Pompierii au fost alertați că ard vopseluri și că se degajă o cantitate mare de fum.

„A fost alertat Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara si au fost  trimise la locul interventiei 4 autospeciale de lucru cu apa si spumă, 1 autoscară mecanică un echipaj SMURD TIP B. La sosirea la locul interventiei s-a constat ca incendiul se manifesta la o platforma de descarcare a materialelor si ardeau aproximativ 3 tone de vopseluri precum si diverse materiale combustibile”, au transmis reprezentanții ISU Timiș, puțin înainte de ora 20.00.

Până la ora 20.15, incendiul a fost deja lichidat. S-a constatat că focul pornise de la o stație transfer deșeuri și materiale din construcții. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă și la construcțiile din jur și să nu se înregistreze victime. Cauza probabilă a incendiului este încă în curs de cercetare.

 

Comentarii

comentarii