Acasă Eveniment Incendiul de la mansarda blocului din Complexul Studenţesc din Timişoara a izbucnit...

Incendiul de la mansarda blocului din Complexul Studenţesc din Timişoara a izbucnit în urma supraîncălzirii cablurilor electrice

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a anunţat că incendiul izbucnit la mansarda unui bloc de locuinţe din Complexul Studenţesc din Timişoara a pornit, cel mai probabil, în urma supraîncălzirii cablurilor electrice aflate pe material lemnos. 

“În urma cercetărilor efectauate la faţa locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului de la mansarda imobilului amplasat pe strada Mehadia, nr. 12 din Timişoara. Aceasta este efectul termic al curentului electric de la conductorii electrici din podul mansardei amplasaţi pe material lemnos”, transmite ISU Timiş.

 Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la mansarda unui bloc din cartierul Complexul Studenţesc, din Timişoara. Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate.  

După mai bine de o oră, incendiul a fost stins de pompierii care au intervenit cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 5 echipaje SMURD, 2 SAJ, 4 ofiţeri, 56 subofiţeri, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii